收藏本页校园通试用在线留言
我有资料要上传您的位置:网站首页>>试题中心>>英语试题>>英语单元测试试题

2015-2016学年高一英语同步练习:Unit 4 第4课时(人教版必修3) Word版含解析

资料类别试题

单元测试试题 

提供方式扣点

下载扣点2 (立即充值

教材版本新人教版

使用学科英语

使用年级高一

上传人1421890381@qq.com

更新时间2015-12-03 15:47:05

下载统计

评论(发表评论 报错收藏

| 更多

最新资源

基本信息   在线预览

unit 4 第四课时 ⅰ.阅读理解 a (2015•潍坊一中高一4月月考) surface exploration. robots make great explorers on planets,moons,and other landing areas. aside from earth,just about every surface in the solar system is unsafe for humans to explore. the air on most other planets is insufficient(不足的) for humans to breathe,making it necessary to wear a space suit and oxygen equipment. the temperatures on these surfaces are much too hot or much too cold for any humans to withstand.plus there would be complications with radiation,weather,and a lack of gravity. robots have much less limitation in these areas and can survive much longer under these conditions. data collection. robots are designed for collecting scientific data. robots are also able to perform many tasks at a time and can process information much quicker and more efficiently. important scientific projects from detecting minerals,analyzing ground samples,and finding water are all performed much quicker and more accurately (精确地) by robots. cost effective. the use of robots has made the cost of space exploration much less expensive than it would cost for humans to do the work. in order to successfully send humans into space we would need to build a vehicle that can not only carry humans,but also enough food and water to keep them alive for the duration of the trip. moreover,robots have no problems working for hours on end. robots never complain,they don't require food or water,and they never need a bathroom break. space travel. over the past 30 years or so there have been many different types of robots used successfully in the exploration of space. perhaps the most famous and successful robots are the spirit and opportunity who have both been exploring the surface of mars. they have both been very successful with experiments on soil and rocks and have even found evidence of water in mars' history. 文章大意:本文主要介绍了机器人是如何在一些星球上进行太空探索及与人相比所占的优势及所起的作用等等。 1.according to the passage,which of the following is not true? a.the use of robots in space exploration costs more than the use of humans. b.it may be dangerous for humans to explore the solar system except the earth. c.both the spirit and opportunity have found the evidence of water in the mars. d.many different types of robots have explored the space successfully. 答案:a 细节理解题。由第三段the use of robots have made the cost of space exploration much less expensive than it would cost for humans to do the work.可知使用机器人进行太空探索比人类做这项工作花费更少,因此a项说花费更多是错误的。 2.which column could the passage come from?

特邀主编老师 陈丽清 点评:

试题很好,答案正确,解析详细。

查看所有评论网友评论


资源难易程度:★★★★★★★★★★★★★★

成套相关资源
下载过本资料的用户还下载过
一周排名
相关搜索